Akciós termékek
Újdonságok
Konyhafelszerelés
Origami, kirigami
Rollerek
Bábok
Festékek
Ragasztók
Filctollak
Zsírkréták
Ceruzák
Ceruzahegyezők
Radírok
Ecsetek
Gyurmák
Ollók
Kiegészítő rajzeszközök
Fólia papíráru
Szórakozás

Csibe

Rollerek

Roller Worker Snow Spider 2 az 1-ben

Cikkszám: 192

A termék ára: 13.320 Ft

Megrendelés

Roller WORKER Snow Spider 2 az 1 -ben

A Roller Work Snow Spider 2 az 1ben egy különleges roller. A Worker roller és a roller minden eleme megfelel a legszigorúbb minőségi és kivitelezési előírásoknak. A roller a TÜV-GS szerinti EN-71es norma szerint készült.

A roller egy ülönleges és praktikus modell, melyet gyermeke egész évben használhat. A roller az évszakok váltakozásával átalakítható. A roller különlegessége a cserélető kerekekben rejlik. A kerekek könnyen és egyszerűen lecserélhetőek hótalpakra, ha beköszönt a tél, így télen is élvezheti gyermeke a siklás élményét az átalakítható roller segítségével.
A roller alumíniumból készült, így könnyű, a gurulás és siklás is gyorsabb vele. A roller kerekei tömörek, ezért aszfaltra és mérsékelt terepre is alkalmasak. A rollert kifejezetten gyerekeknek ajánljuk.
A rollerek általában  két kerékkel rendelkeznek. Fajtától és életkortól függ, hogy tartozik e hozzájuk még egy kerék a roller hátsó felén. A klasszikus forma mellett találhatunk még formabontó, extrém kinézetű rollereket is. Minden csak ízlés dolga. A rollerek kerekei lehetnek tömörek és felfújhatósak is. A kerekek minőségétől és tulajdonságaitól függ, hogy a roller milyen terepen hajthatóa leghatékonyabban. Bizonyos rollerek a városi közlekedésre a legalkalmasabbak, de a legtöbb roller megbírkózik a mérsékelt tereppel is. A rollerek biztonságossága érdekében minden rollerhez tartozik fék. A legegyszerűbb fék, a taposófék, de találhatunk még a rollereken a kormányról irányítható fékeket, melyek általában a hátsó kerékhez kapcsolódnak, de komolyabb konstrukciónál az első kerékhez tartozó fék is jellemző. A biztonságosabb rollerezés érdekében, főleg a legkisebbeknek ajánlatos beszerezni védőfelszerelést, mely sisakból és testvédőkből áll(2 könyök védő, 2 térd védő)

Technikai adatok - Roller Worker Snow Spider:

  • alapanyag 100% alumínium
  • kerekek PU 125 mm
  • sítalpra cserélhető első és hátsó kerék
  • szín: ezüst
  • a roller maximális terhelése: 60 kg

Keresés

Lyra Edu3 Junior színesceruza 24 szín 8mm

Elios Triangular 24szín

Origami lapok 15x15cm/ 100 lap